Kukkapuoti pioni&poimulehti

Kukkapuoti pioni&poimulehti
 

Kukkakauppa pioni&poimulehti on trendikäs ja luonnonläheinen kukka- ja tarvikekauppa vanhassa, nostalgisessa puutalossa Kuopion keskustan tuntumassa Minna Canthin kadun varrella. Perinteisen kukkamyynnin lisäksi pioni&poimulehti on matalan kynnyksen kukkapuoti, jonka toiminta-ajatuksena on tuoda kukkamaailma ”kukkakaupan takahuoneesta” enemmän asiakkaiden ulottuville, lisätä asiakkaiden osallistumista omien kukkaluomustensa suunnitteluun ja tekemiseen.

Kukkapuoti toimii uudenlaisella konseptilla, jossa asiakas voi kerätä omat kukkansa halutessaan tai tehdä esimerkiksi surukimpun itse. Asiakkaalla on mahdollisuus varata työpajatila käyttöönsä korvauksetta, kun hankkii materiaalit kukkapuodilta.

Viikottaisiin kukkatyöpajoihin voi osallistua kuka vaan, ryhmille voidaan suunnitella oma kukkatyöpaja ja tulemme tarvittaessa pitämään kukkatyöpajan työpaikallesi. 
 

Kukat arkeen ja juhlaan

Onnittelukukat, hääkukat, juhlakukat, tilakoristelut, yrityspalvelut sekä surukukat kuuluvat palveluihimme. Toimitamme kukkia tarvittaessa. Verkkokauppana toimii ekukka.fi-palvelu, josta voi ostaa kukkatoimituksen ympäri Suomea tai hakea kukkapuodilta. Puodista saat leikkokukkia ja viherkasveja. Lisäksi sesongin mukaan tarjolla on ulkokukkia. Valikoima vaihtelee ajankohdan ja sesongin mukaan.

Viherkasveille löytyy ruukkuja ja koreja sekä jonkin verran kukkien hoitoon liittyviä tarvikkeita.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

1

Elämyksellinen ja uniikki miljöö

AUKIOLOAJAT
maanantai    10 - 17
tiistai    10 - 17
keskiviikko    10 - 17
torstai    10 - 17
perjantai    10 - 17
lauantai    9 - 14

Ajankohtaista