Kuopion Suutarimestari

Kuopion Suutarimestari jatkaa suutarityötä perinteisessä hengessä. Entisinä aikoina suutarit valmistivat kengät koko talon väelle. Jokainen pisto tehtiin käsityönä. Kuopion Suutarimestari tekee yhtä tarkkaa ja huolellista jälkeä kuin entisaikojen suutarit. Huollot ja korjaukset suoritetaan suurella ammattitaidolla nykyaikaista tekniikkaa hyödyntäen.

Kengät kannattaa huoltaa vuosittain, näin niiden käyttöikä pitenee, säästät rahaa ja käytössäsi on aika siistit kengät. Kuopion Suutarimestarille voi myös poiketa kysymään kenkien hoito-ohjeita. Voit myös kysyä, kannattaako ratkennut sauma ompeluttaa tai liukaat kengät pohjauttaa -useimmiten korjaus kannattaa. Kuopion Suutarimestari tekee kaikenlaisia kenkien korjauksia aina korkolappujen ja vetoketjujen uusimisesta saappaan varsien kavennuksiin tai laajennuksiin. Lisäksi liikkeestä löydät kenkävoiteet, kiillokkeet ja pohjalliset. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista palveluista tai tule käymään liikkeellä.

 

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Haapaniemenkatu 20
70110 Kuopio

017 261 3587
harrinkoukku@gmail.com

Aukioloajat:

Ma-Pe: 9-17
La: 9-13

Ajankohtaista