Kuopion Tanssistudio

Kuopion Tanssistudio on perinteikäs kuopiolainen tanssikoulu, joka on toiminut Sektorin liikekeskuksen 4:ssä kerroksessa vuodesta 1988 lähtien.

Meidän arvomme ovat laadukas ja turvallinen tanssiopetus sekä hyvä, lämminhenkinen ilmapiiri, jossa jokainen oppilas on yhtä tärkeä. Haluamme edistää terveyttä ja elinikäistä oppimista tanssin harrastamisen avulla ja mahdollistaa pitkäjänteisille ja päämäärätietoisille oppilaille koulutuksen, jonka jälkeen on mahdollista hakea tanssin ammattiopintoihin.

Vaikka Tanssistudiolla on Kuopiossa pitkät perinteet, me kehitämme ja uudistamme niin osaamistamme kuin toimintaamme koko ajan. Tanssistudio sai tanssin taiteenperusopetuksen laajan oppimäärän toteuttamisluvan yleisen oppimäärän rinnalle kesällä 2018. Laajan oppimäärän opetussuunnitelma on pitkällisen kehitysprosessin tulos ja mahdollistaa tuntimäärien ja lajivalikoiman laajenemisen edelleen.

Tanssistudiolla on hyvä kaikkien harrastaa niin omaksi ilokseen kuin ammatista haaveillen. Tehdään yhdessä tanssista osa tervettä elämää ja iloista arkipäivää.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Ajankohtaista