Live 4

Astuessasi Live 4 sisustus- ja lifestylemyymälään unohdat hetkeksi olevasi keskellä Kuopiota, sillä trendikäs putiikki on kuin Kööpenhaminan suloisilta kaduilta. 

Myymälä tarjoaa skandinaaviseen kotiin aitoja materiaaleja, pehmeitä arvoja sekä ripauksen etnisyyttä. Valikoima koostuu piensomisteista, kalusteista, koruista, laadukkaista vaatteista ja pienkeramiikasta, joten asiakasta voidaan palvella kokonaisluontoisesti. Valikoima uudistuu nopeaa tahtia ja mukailee vaihtuvia sesonkeja.

Sisustuspuolen rinnalle tulee second hand shop, jonne asiakkaat saavat tuoda omia helmiä vaatekaapeistaan ja kodeistaan. Tästä konseptista lisätietoa löydät Live4 sosiaalisesta mediasta. 

Live4 myymälä on kahden sisustusuunnittelijakaveruksen toteutunut unelma. Heille on tärkeää, että myymälästä löytyy heidän arvojensa mukaisia tuotteita - siksi liikkeessä on edustettuna laadukkaita suomalaisia, ruotsalaisia ja tanskalaisia merkkejä sekä pienyrittäjien designia ja tuotteiden alkuperästä sekä tuotannosta otetaan mahdollisimman paljon selvää. Toiminnassa pyritään huomioimaan ekologisuus tuotevalikoimaa valitessa  jakäyttämällä kierrätysmateriaaleja verkkokaupan toimituksissa. 

Live4 löydät nyt Kauppakeskus Minnasta KaikuKids:in yhteydestä!

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Haapaniemenkatu 18
70110 Kuopio

044 984 0963
info@live4.fi
www.live4.fi

AUKIOLOAJAT

Maanantai   10 - 17
Tiistai   10 - 17
Keskiviikko   10 - 17
Torstai   10 - 17
Perjantai   10 - 17
Lauantai   10 - 15

ig: @live4_home

Ajankohtaista