Live 4

Astuessasi Live 4 sisustus- ja lifestylemyymälään unohdat hetkeksi olevasi keskellä Kuopiota, sillä trendikäs putiikki on kuin Kööpenhaminan suloisilta kaduilta.

Myymälä tarjoaa skandinaaviseen kotiin aitoja materiaaleja, pehmeitä arvoja sekä ripauksen etnisyyttä. Valikoima koostuu piensomisteista, kalusteista, koruista, laadukkaista vaatteista ja pienkeramiikasta, joten asiakasta voidaan palvella kokonaisluontoisesti. Valikoima uudistuu nopeaa tahtia ja mukailee vaihtuvia sesonkeja.

Live4 myymälä on kahden sisustusuunnittelijakaveruksen toteutunut unelma. Heille on tärkeää, että myymälästä löytyy heidän arvojensa mukaisia tuotteita - siksi liikkeessä on edustettuna laadukkaita tanskalaisia merkkejä sekä pienyrittäjien designia ja tuotteiden alkuperästä sekä tuotannosta otetaan mahdollisimman paljon selvää. Toiminnassa pyritään huomioimaan ekologisuus tuotevalikoimaa valitessa  jakäyttämällä kierrätysmateriaaleja verkkokaupan toimituksissa. 

Live 4:n tavoitteena on olla virikkeellinen putiikki ja se haluaa tarjota asiakkailleen pienimuotoisia tapahtumia ja toiminnallisuutta, syksyyn 2019 onkin tulossa mm. tuote-esittelyjä. Vasta syksyllä 2018 ovensa avannut putiikki on tullut jäädäkseen ja on kerännyt suosiota kuopiolaisten sisustajien keskuudessa. Puotikulttuurin tuominen takaisin on yksi yrityksen visioista. Yrittäjä vinkkaa myös, että heiltä löytyy iso pussillinen ideoita tulevaan!


Tule ihastumaan Live 4 sisustus- ja lifestylemyymälän uniikkiin ja aitoon tunnelmaan Kauppakeskus Aapeliin.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Kauppakatu 28
70110 Kuopio

044 984 0963
info@live4.fi
www.live4.fi

AUKIOLOAJAT

Maanantai   10 - 18
Tiistai   10 - 18
Keskiviikko   10 - 18
Torstai   10 - 18
Perjantai   10 - 18
Lauantai   10 - 16

Ajankohtaista