Luoto

Luoto, Kuopion Järvimatkailukeskus, on uniikki matkailukokonaisuus, jossa Järvi-Suomen parhaimmat puolet yhdistyvät yhdeksi elämykseksi. Luodossa pääset kokemaan suomalaisen saunatradition, erinomaista ruokaa sekä erilaisia ja elämyksellisiä järviaktiviteetteja. Luoto toivottaakin matkailijat tervetulleiksi, läheltä ja kaukaa. 

Luodosta löytyy ravintola, sauna sekä erilaisia järvielämyksiä. Ravintolan raaka-aineet ovat puhtaita ja lähellä tuotettuja. Mausta ei ole tingitty ja ruoasta pystyy aistimaan pieniä savolaisia vivahteita. Tervetuloa nauttimaan pitkän kaavan mukaan tai piipahtamaan hyvän äärellä. Saunoja löytyy kaksin kappalein; perinteinen suomalainen sauna, Hehku sekä modernisoitu savusauna, Haiku. Saunomisen yhteydessä voi halutessaan pulahtaa Kallaveteen vilvoittelemaan. Luodolla on myös laaja tarjonta erilaisia vesiaktiviteetteja. Mahdollisuutena on esimerkiksi vuokrata SUP-lauta, päästä kokeilemaan sähköistä jettilautaa tai eksoottista E-foilia. Tutustu lisää aktiviteetteihin Luodon omilla nettisivuilla.

Luoto kutsuu luokseen kylään nauttimaan hyvistä hetkistä.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

2

Paikallinen helmi – The place to visit

1

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

1

Korkealaatuiset tuotteet

1

Elämyksellinen ja uniikki miljöö

1

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

Luodon kesäaukioloajat:

ma: klo 11-20 
ti: klo 11-22
ke-to: klo 11-23 (00)
pe-la: klo 11- 00 (02)
su: 12-20

Ravintolan aukioloajat:

ma: klo 11-20
ti-to: klo 11-22 
pe-la: klo 11-23
su: 12-20

Viimeiset tilaukset otetaan vastaan tuntia ennen sulkemista.

Saunojen aukioloajat:

ma: klo 11-20 
ti-to: klo 11-22
pe: klo 6.30*- 23
la: klo 11-23
su: 12-20

Vain korttimaksut

Ajankohtaista