Maken Pyydys

Maken Pyydys

Kalastusvälineet ja erätarvikkeet Kuopiossa

Maken Pyydys on myynyt kalastusvälineitä Kuopiossa jo vuodesta 1988. Liikkeemme sijaitsee Kuopion torin tuntumassa, noin 100m torilta Tulliportinkatua satamaan päin. Olemme vuosien saatossa laajentaneet tuotevalikoimaamme runsaasti: kalastusvälineiden lisäksi tuotteisiimme kuuluvat monenlaiset erä- ja retkeilytarvikkeet, asusteet ja jalkineet. Varsinkin jalkineissa tuotevalikoimamme on laaja. Myymme kalastavat verkot lähes joka millille ja meilltä saat lisäksi verkontekotarvikkeet sekä rysähavakset, Weke-katiskat ja minkin/supin loukut ja raudat. Tietenkin meiltä saat tuoreet kärpäsentoukat ja madot.

Verkkokauppa

Olemme laajentaneet kaupankäyntiä myös internetin puolelle, voit ostaa ja maksaa tuotteita verkkokaupastamme lähes kaikilla verkkopankkitunnuksilla sekä luottokorteilla. Teemme yhteistyötä Paytrail Oy:n (Suomen Verkkomaksut) kanssa, joten maksaminen on turvallista ja nopeaa. Kuten myymälässämmekin, pyrimme myös verkkokaupassamme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Tervetuloa ostoksille!

Palvelut

Palveluihimme kuuluvat kalastussettien virittäminen kalastuskuntoon, voit tuoda myös vanhat välineesi viritettäväksi: esimerkiksi puolaamme uuden siiman virveliisi isolta puolalta. Palveluitamme ovat myös kairojen vaihtoteräpalvelu, teroitus, terän asennus ja eräsiteiden asennus.

Olemme erikoistuneet hyödyllisten merkkipäivälahjojen valintaan, ja meidän kauttamme niihin saat myös kauniit yksilölliset käsinkaiverrukset!

Annamme myös ohjeita ja neuvoja kalastukseen ja eräilyyn liittyen. Opastamme nuoria (ja myös vanhempia) asiakkaitamme tarvittaessa jopa kädestäpitäen.


Pidämme työstämme ja haluamme sen myös näkyvän asiakkaillemme!


Valikoimissa mm. kalastustarvikkeet, Core-Tex asut ja jalkineet, puukot, kuksat, gps, luotaimet, kylmäsavustuslaitteet, retkeilyvälineet, pilkkihaalarit, kiikarit, telttasaunat, eräsukset, kiikarit, Leatherman monitoimityökalut, verkot ja verkkoliinat, nuotiokahvipannut.

 

AUKIOLOAJAT
maanantai    8 - 17
tiistai    8 - 17
keskiviikko    8 - 17
torstai    8 - 17
perjantai    8 - 17
lauantai    8 - 14

Ajankohtaista