Minna Suuronen Design

Minna Suurosen malliston ydintä on Kestävä,- Ekologinen,- Vastuullinen,-ja Eettinen muoti. Hän tekee  värikästä naistenvaate-ja asuste mallistoa, joka valmistetaan alusta loppuun Kuopion Kurkimäessä aurinkoenergialla. Koko mallistolle on myönnetty avainlippu.

Malliston vaatteet eivät ole mitään pikamuotia, vaan ne tuottavat iloa pitkäksi aikaa. Materiaaleina on luonnonkuidut villaa, pellavaa ja rami. Ne ovat miellyttäviä pitää ja kestävät käyttöä pitkään. Mallistosta löytyy hurjasti värejä.

Kuningatar-, Raituli- ja Taru-takit ovat ihanan naisellisia ja ne on valmistettu erittäin laadukkaasta villakankaasta, vuorimateriaali on puuvillaa. Mekkoja ja tunikoita on sekä villaisena että pellavaisina. Niistä suorituin on Haltijamekko, joka on helppo asustaa monella eri tavalla. Vaatevalikoimaan kuuluu myös pellavaiset hameet ja housut ja valikoima muuttuu sesongittain. Kokoja on XXS-XXXL.

Hattuvalikoima on laaja ja värivaihtoehtoja on ehkä liikaakin. Talvihatuista Himpula tai Kerttu on suosituimpia ja kesähatuista pellavainen Torihattu. Saunahattuja on myös useammanlaista ja ne toimivat hyvin myös palju- ja avantouintihattuina. Myymälästä löytyy lisäksi paljon koruja, tunikoita, huiveja.

Minna Suuronen tekee vaatteita myös tilauksesta. Hääpuvun tai jonkin muun juhlapuvun saa tilattua mittojen mukaan. Puku suunnitellaan aina niin että juhlien jälkeen se muuntuu myös muuhun käyttöön, eikä jää kertakäyttöiseksi. Juhlapukuun saa täysin uniikin ilmeen käsin maalatulla maalauksella. Erilaiset kukat lilja, kehäkukka, suopursu, köynnöskasvi mekon helmassa tai kiertymässä puvun ympärillä saa huokailemaan ihastuksesta. Huollamme myös meiltä ostettua vaatetta tarvittaessa, sekä muokkaamme vaatetta asiakkaalle sopivammaksi. Jotta vaate on varmasti istuva ja tulee pidettyä.

Minna Suuronen ei kuormita kaatopaikkoja kangasjätteellä. Esimerkiksi hatut, lapaset, raitulit ja rastarenksut leikataan leikkuuhukkapaloista, jotka yleensä tekstiiliteollisuudessa menisivät roskiin.

Myymälä löytyy Kuopion Kauppahallista Veljmiespatsaan puoleisesta päädystä ja se on tunnetusti virkistävä pieni värikylpy. Verkkokauppa löytyy täältä: www.minnasuuronen.fi

Instagram ja facebook: Minna Suuronen Design

Aukioloajat vaihtuvat sesongittain ja tarkat aukioloajat näet minnan sivuilta tai googlesta.

Kauppahalli,70100 Kuopio
minna@minnasuuronen.fi
0445768996
www.minnasuuronen.fi

 

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

logo

AUKIOLOAJAT

Sesonkien ulkopuolella
1.1.-31.5. ja 10.8-31.10. 

maanantai    12 - 17
tiistai    12 - 17
keskiviikko    12 - 17
torstai    12 - 17
perjantai    12 - 18
lauantai    10 - 16

Kesä- ja joulusesonkina 1.6.-6.8. ja 2.11.-31.12.

maanantai    10 - 17
tiistai    10 - 17
keskiviikko    10 - 17
torstai    10 - 17
perjantai    10 - 18
lauantai    10 - 16

Ajankohtaista