Muikkumesta Kuopio

Pasi Miettinen pitää kojua kesäkaudella Kuopion torilla, aivan Puijonkadun läheisyydessä. Teltalla paistetaan aitoja, perinteisiä, savolaisia voissa ja ruisjauhoissa pyöritettyjä muikkuja, sekä herkullisia muurinpohjalettuja. Ruuat ovat paikallisia ja muikut ovat varmasti tuoreita, sillä lähialueen kalastajat tuovat niitä teltalle päivittäin. 

Miettinen on itse ammatiltaan ravintolakokki ja hän halusi tulla torille kokeilemeen, onnistuisiko yrityksen pyörittäminen torilla. Se onnistui ja vuosi 2021 on jo yhdeksäs vuosi torilla, hyvin on viihdytty. Teltta on vaihtanut paikkaa, mutta löytänyt nyt hyvän paikan, missä myynti käy. Työnteossa parasta on ruoan tekeminen sekä asiakaspalvelu. Asiakaskunnasta löytyy paikallisia, turisteja ympäri Suomen ja maailmalta, jotka haluavat maistella juuri kuopiolaisia muikkuja. Yrityksessä on tällä hetkellä 4 työntekijää. Teltta löytyy torilta kesäisin vapusta aina elokuun loppuun saakka. Vilkkain aika on juhannuksesta elokuuhun, ja silloin "muikkulautasia" menee kaikista eniten. Muikkulautanen sisältää muikun lisäksi perunaa, kasviksia ja oma maustamaa dippikastiketta.
 

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Erityisen asiantuntevaa ja erikoistoiveet ratkaisevaa palvelua

Kauppakatu 45
70110 Kuopio

040 087 9891
muikkumesta@hotmail.com

AUKIOLOAJAT KESÄSESONKINA*
maanantai    9 - 19
tiistai    9 - 19
keskiviikko    9 - 19
torstai    9 - 19
perjantai    9 - 19
lauantai    9 - 17

*säävaraus

Ajankohtaista