Normal

Normal on tanskalainen päivittäistavaraketju, josta löydät laajan valikoiman normaaleja tuotteita epänormaaleilla hinnoilla. Tuotevalikoimaan kuuluu paljon tunnettuja merkkejä eri tuotekategorioissa, kuten ihonhoito- ja hygieniatuotteita, meikkejä, naposteltavaa ja siivoustuotteita. Toisin sanoen siis tuotteita, joita tarvitset jokapäiväisessä elämässäsi. Ja mikä parasta, hinnat ovat pysyvästi alhaiset! 

Normal tarjoaa paljon muutakin kuin kiinteitä ja alhaisia hintoja merkkituotteille, nimittäin aina uudenlaisen ja ainutlaatuisen ostokokemuksen. Pysyvää merkkituotteiden valikoimaa täydennetään jatkuvasti erilaisilla jännittävillä uutuuksilla. Mielenkiintoinen myymälä houkuttelee tunnettujen ja vähemmän tunnettujen tuotteiden aarteenetsintään. Jokaisen kulman takana odottaa aina uusi yllätys – vaikka olisit vieraillut myymälässä vain viikkoa ennen.

Pysy ajan tasalla vierailemalla Normalin nettisivuilla ja seuraamalla Normalia Facebookissa ja Instagramissa.

Tervetuloa ostoksille NORMAL-myymälään.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

2

Monipuolinen ja laaja valikoima

2

Erinomainen hinta-laatusuhde

1

Edullinen hintataso

1

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

Kauppakatu 26-30
70110 Kuopio

050 553 2665
fi0130@normal.fi
www.normal.fi

AUKIOLOAJAT
maanantai    10 - 19
tiistai    10 - 19
keskiviikko    10 - 19
torstai    10 - 19
perjantai    10 - 19
lauantai    10 - 17
sunnuntai    12 - 16

Ajankohtaista