Offsetpaino L. Tuovinen Ky

Offsetpaino L. Tuovinen Ky on vienyt viestejä perille jo vuodesta 1978 lähtien – perheyrityksen arvomaailmaan, tinkimättömään ammattitaitoon ja vertaistaan hakevaan palveluun nojautuen. Luotettava tuotantoprosessi, hyvä hinta-laatusuhde ja sutjakkaat toimitukset varmistavat sen, että sinunkin viestisi on Tuovisella mahdollisimman hyvissä käsissä.

Offsetpainosta löytyy kaksi 5-värikonetta, joissa molemmissa on vielä väriyksiköiden lisäksi lakkayksikkö. Toinen näistä 5-väri ja lakkakoneista on niin sanotusti hybridikone, jolla voi painaa väreillä, jotka kuivuvat samantien ja on siten heti painamisen jälkeen valmis jälkikäsiteltäväksi. Värit mahdollistavat myös kohdelakkauksen onlinenä, sinulle tämä merkitsee painotyöhösi lisää näyttävyyttä edulliseen hintaan.

On myös mahdollista painaa folioiduille materiaaleille sekä alle millin vahvuisille muoveille. 5-värikoneita tukee arsenaali pienempiä koneita ja lisälaitteita, eli tarjonnassa on lähes kaikenlaisia painotöitä, korkealla laadulla ja kilpailukykyisellä hinnalla.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Erityisen asiantuntevaa ja erikoistoiveet ratkaisevaa palvelua

1

Korkealaatuiset tuotteet

Ajankohtaista