Old School Barber Xhoshki

Nuoruudesta asti parturialalla työskennellyt Xhoshki on erikoistunut niin moderneihin että perinteisiin miesten hiustenleikkauksiin ja parran muotoiluihin - old school -tyyliin.

Yrittäjä Xhoshkin omin sanoin liike on Kuopion parhaimmalla paikalla eli heti torin laidalla kauppakeskus Vihtorin katutasossa. Parturiliikkeessä myynnissä olevat hius- ja parranhoitotuotteet Xhoshki on itse testannut ja laadukkaiksi todennut. Asiakkaiden tuotetoiveita toteutetaan tarvittaessa.

Tuore yrittäjä Xhoshki aloitti parturissa työskentelyn jo 13-vuotiaana kotimaassaan Kosovossa. Oma isä on ollut Xhoshkin esikuvana, ja parturin korkean työmoraalin taustalla. Isä kannustikin poikaansa etsimään ammatin, josta pitää. Motivaatiolla ja kovalla työllä kyllä pärjää! Xhoshki saapui Kuopioon vuonna 2010, työskenneltyään useita vuosia parturialalla. Alku Suomessa oli vaikeahko kun kielitaito puuttui, eikä tarvittavia todistuksia oman yrityksen perustamiseen ollut saatavilla. Parturialan ammattilaisella oli ollut ajatuksena jo kauan perustaa oma parturi. Kovalla työmoraalilla ja motivaatiolla Xhoshki hankki oman alan tutkintotodistuksen sekä kielitaitoa ja kokemusta Suomessa työskentelystä. Pitkän työkokemuksen lisäksi yrittäjältä löytyy kielitaitoja puhua suomen ja äidinkielen lisäksi saksaa, englantia, turkkia ja serbiaa.

Kun liiketila ja kaikki muu tarvittava löytyi oman yrityksen perustamiseen, parturi aukaisi ovensa kesällä 2021. Xhoshki oli tehnyt töitä muille jo yli 20 vuotta, ja nyt oli aika tehdä niitä itselle. Old school -tyyli tuntuu yrittäjälle omalta ja sen ympärille yritys on rakennettu. Tuotteet, kalusteet ja rakenteet on valittu, tilattu ja jopa rakennettu itse tyyliin sopivaksi. Yrittäjyydessä parasta on saada tehdä omat päätökset, vaikka töitä tuleekin välillä kotiin asti ja kaikkeen on varauduttava. Yrittäjyys antaa sopivasti haastetta motivoituneelle! Ensimmäisenä kesänä yritykselle löytyikin jo vakioasiakkaita. 

Tulevaisuuden suunnitelmiakin on lähdetty jo toteuttamaan, kun yrittäjällä on etsinnässä luotettava ja ammattitaitoinen käsipari työkaveriksi parturiliikkeen palveluiden lisäämiseksi. Haaveena on myös lisätä old school -partureita Kuopioon ja myös muualle Suomeen.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

1

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

1

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

1

Elämyksellinen ja uniikki miljöö

1

Erityisen asiantuntevaa ja erikoistoiveet ratkaisevaa palvelua

1

Rento ja kodikas miljöö

AUKIOLOAJAT
Maanantai   09 - 18
Tiistai   09 - 18
Keskiviikko   09 - 18
Torstai   09 - 18
Perjantai   09 - 18
Lauantai   09 - 15

Ajankohtaista