Palad Showroom

Palad Showroom on Partanen & Lamusuo Oy:n uniikki arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun esittelytila. Esillä on laaja valikoima Palad-kalusteita; toinen toistaan monikäyttöisempiä eri tarpeisiin, niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin. Tervetuloa tutustumaan Showroomille kalusteratkaisuihin sekä tilaan, joka on itsessään kuin taideteos vaikuttavine väreineen ja yksityiskohtineen.

Palad Showroom toimii myös kokous- ja näyttelytilana. Vastaava kaluste-esittelyn ja taiteen yhdistävä ja kokouksiin sopiva luova tila on uutta Kuopiossa. Showroom sijaitsee aivan torin nurkalla osoitteessa Puijonkatu 16.

Showroom on auki sopimuksen mukaan. Oman esittelyaikasi voit varata puhelimitse 050 501 0506 tai sähköpostilla palad@palad.fi.

Palad on suomalainen designbrändi. Kaikki tuotteet valmistetaan reilulla lähituoteperiaatteella Suomessa. Palad on ympäristöystävällinen, pitkäikäinen ja ajaton hankinta.

Partanen & Lamusuo Oy on kuopiolainen luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto, joka tunnetaan kansainvälisesti arkkitehtuurin taiteen ja muotoilun ennakkoluulottomasta yhdistämisestä sekä mm. näyttävistä julkisista taideteoksista.

Järjestämme tilauksesta Kulttuurikierroksia, joiden aikana tutustutaan Kuopiossa sijaitseviin julkisiin taideteoksiin sekä muihin suunnittelukohteisiimme. Lisätietoa: http://pa-la.fi/kulttuurikierrokset/
 
 
 
Elinympäristöllä on valtava vaikutus elämäämme. Toisaalta meillä itsellämme on nykyään enemmän valtaa vaikuttaa ympäristöömme kuin koskaan. Olipa kyseessä yksittäinen tila, julkinen rakennus tai koti tai kokonainen maisema, me Partanen & Lamusuolla olemme valinneet tehtäväksemme luoda ympäröivästä maailmasta harmonisemman, kauniimman ja toimivamman – pala palalta eheämmän.
 

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Ajankohtaista