Pannumestarit

Kesäkaudella torikauppiaiden vakiomyyjiin kuuluva Pannumestareiden Veli-Pekka Hoffren aloitti yrittäjänä vuonna 2000 toimittuaan aiemmin marjatuotannossa. Aluksi päätuote oli pyttipannu, mutta pikkuhiljaa muikut ottivat isomman roolin ja lopulta savolaisesta perinneruoasta paistetuista muikuista tuli myyntivaltti.

Asiakkailta on saatu erittäin hyvää palautetta gluteiinittomista muikuista. Maissijauhossa on herkkumuikkujen salaisuus. Gluteenittomien muikkujen kanssa tarjoillaan itsetehtyä kevyt valkosipulimajoneesia, joka on monen asiakkaan suosikki. Valikoimassa on myös makkaraperunoita sekä maidottomia muurinpohjalettuja hillolla ja kermavaahdolla. Veli-Pekan kanssa yrittäjänä toimii hänen vaimonsa Jaana ja lisäksi heillä on parhaimmillaan toistakymmentä työntekijää sesonkiaikana. Myyntikausi kestää vapusta elokuun loppuun, ja kauppatorin lisäksi Pannumestareilla on myyntikoju satamassa.

Parasta työssä on Hoffrenin mukaan ihmisten näkeminen ja sosiaalisuus. Talvella yrittäjät lepäävät sekä tekevät yrityskauppaa. Pannumestareiden toriravintola palvelee kesäkaudella maanantaista lauantaihin säävarauksella.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

AUKIOLOAJAT KESÄSESONKI*

maanantai    9 - 16
tiistai    9 - 16
keskiviikko    9 - 16
torstai    9 - 16
perjantai    9 - 16
lauantai    9 - 16

*säävaraus

Ajankohtaista