Parturi-kampaamo Hairlekiini Aapeli

Hairlekiini Aapeli on koko perheen parturi-kampaamo Kuopion ydinkeskustassa, kauppakeskus Aapelissa uusitun torin ja perinteikkään kauppahallin kupeessa. Kampaamokäynnin jälkeen onkin mukava lähteä ostoksille tai kupposelle kahvia uudistuneella ilmeellä. Keskeisen sijainnin ansiosta paikalle on helppo tulla – varaa aika tai tule ilman ajanvarausta.

Hairlekiini Aapelissa sinua odottavat iloiset, osaavat ja asiakaspalveluhenkiset parturi-kampaajat. Palvelu on nopeaa, ystävällistä ja huolellista, kampaajat ovat valmiina toteuttamaan villeimmätkin hiustoiveesi. Kullakin kampaajalla on omat vahvuutensa, ja kaikilta heiltä luonnistuvat niin hiusten leikkaus, hiusten värjäys ja raidoitus kuin kauniit ja kestävät kampauksetkin. Hairlekiinissa saat aina ystävällistä ja laadukasta palvelua.

Valikoimaan kuuluu muun muassa seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Kérastase, Sebman, Olaplex, KMS, Goldwell Style Sign ja Dualsenses, No Nothing, FR Original, FR Colormask, Promise, Bio+.

Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjota on monipuolinen, laadukkaiden hiustenhoitotuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat tuotteet. Valinnassa apunasi ovat hiusalan ammattilaiset, joiden opastuksella oikeat tuotteet löytyvät helposti. Tuoteostoksille voit poiketa milloin tahansa tai tehdä ostoksia kampaamokäynnin yhteydessä.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

AUKIOLOAJAT

Maanantai   9 - 19
Tiistai   9 - 19
Keskiviikko   9 - 19
Torstai   9 - 19
Perjantai   9 - 19
Lauantai   10 - 16

Ajankohtaista