Raisu Kuopio

Makumatka Aasiaa – Aasialainen ravintola Raisu tarjoaa ainoana ravintolana Kuopiossa steam bunseja eli aasialaisia höyrysämpylöitä! 

Aasialaisena ravintolana Raisu erottuu muiden ravintoloiden joukosta steam buneilla eli aasialaisilla höyrysämpylöillä. Näitä ei saa mistään muualta Kuopiossa! Lounasbuffetissa tarjolla on runsas sushivalikoima, höyrysämpylöitä pitkään haudutetulla täytteellä, muita lisukkeita sekä jälkkärikahvi tai -tee. Iltabuffetin nauttijoille tarjolla on hiukan enemmän: höyrysämpylään on valittavissa kaksi täytettä ja maistettavana on myös Raisun omat maukkaat wingssit. Omassa jälkkäribuffetissa nautitaan leivoksista, nameista, pehmiksestä ja kastikkeista. Raisu tarjoilee myös valmiita annoksia ja settejä. Kokoa oma makuhermoja hemmotteleva kokonaisuus!

Suureen suosioon noussutta kuplateetä, eli bubble teatä saa myös Raisusta! Trendijuoma oli aluksi vieras, mutta kesän aikana se nousi ravintolan yhdeksi suosikiksi!

Henkilökuntaa on käynyt kouluttamassa aasialaisen keittiön saloihin yksi alan huipuista sushimestareista. Keittiön raaka-aineita hankitaan Suomesta, mutta myös laatua vaalivilta ja vastuullisilta jakelijoilta Japanista. Kala pyydystetään Japanissa vastuullisesti ja kuljetetaan Suomeen laadukkaiden tuotteiden raaka-aineeksi. Raisun listoilta löytyy niin kasvis, vegaanisia, laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. 

Tervetuloa makumatkalle!


***

Ravintolamaailma Food & Joy tarjoaa monipuolisen tarjonnan moneen makuun. Täältä löytyy muun muassa viinibaari, sushibuffet, aasialaisia makuja, kebabia ja toivesalaatteja.

Vaikka ravintolamaailman ravintolat edustavat eri makumaailmoja, on tila suunniteltu ja sisustettu yhteiseksi. Jos yksi ystävä nauttii Rosson pastasta, toinen aasialaisista höyrysämpylöistä ja kolmas haluaa nauttia vain espressoa, kaikki ystävät voivat kokoontua yhdelle ravintola-alueelle. Ravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla, yhdessä. Monipuolinen tarjonta vie matkalle maailman suosituimpien ruokakulttuurien äärelle, lähelle ja kauas. Ruoan syvintä olemusta täydentävät monipuoliset viini- ja olutlistat.


Kuvat: Lassi Saijets

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Avainsanat

Takeaway ravintola

AUKIOLOAJAT

Maanantai   10:30 - 15
Tiistai   10:30 - 15
Keskiviikko   10:30 - 15
Torstai   10:30 - 19
Perjantai   10:30 - 20
Lauantai   11 - 20

Keittiö sulkeutuu joka päivä 30 minuuttia ennen ravintolan sulkeutumista.

Tarkistathan ajantasaiset aukioloajat ravintolan omilta sivuilta.

Ajankohtaista