Ravintola Musta Lammas

Ravintola Musta Lammas

Elämys joka ei unohdu

Mustan Lampaan jokainen ruokalaji on valmistettu alusta loppuun ravintolan omassa keittiössä parhaista raaka-aineista. Neljä kertaa vuodessa vaihtuva ruokalista ja teemaviikot antavat mahdollisuuden nauttia aina uusista ihanista makuelämyksistä. Ravintola Musta Lammas on hyväksytty gastronomisen seuran Chaine des Rotisseurs'n kilpiravintolaksi.

Ravintola Musta Lammas on perustettu vuonna 1982 Laura ja Matti Hirvensalon toimesta noin vuoden kestäneen entisöintityön jälkeen. Ravintola kohosi nopeasti avaamisensa jälkeen yhdeksi Suomen eturivin ruokapaikoista, ja maine on pitänyt yli 30 vuotta.

Ravintola Musta Lammas sijaitsee kellariholveissa, jotka rakennettiin alunperin vuonna 1862 oluttehtaan käyttöön. Muutama vuosi myöhemmin Gustav Ranin lunasti tehtaan ja alkoi oluen lisäksi valmistaa kuuluisaa Savon Wiinaa, joka aikoinaan oli suurin vientimerkki Suomessa. Vielä 1970-luvulla jykevät kellarit toimivat Raninin panimon edustustiloina.

Edullisempaa kuin luulit, parempaa kuin kuvittelit!

 

ATTOTERASSI:
Avajaiset 26.6 kello 15-
Kattoterassi Viinijuhlilla joka päivä kello 15-
Heinä- ja elokuussa pe-la kello 15- - See more at: http://mustalammas.ravintolamestarit.net/fi/etusivu/#sthash.G9hJ3EKt.dpuf

 

AUKIOLOAJAT
maanantai    17 -
tiistai    17 -
keskiviikko    17 -
torstai    17 -
perjantai    17 -
lauantai    17 -

Ajankohtaista