Ravintola Musta Lammas

Elämys joka ei unohdu

Mustan Lampaan jokainen ruokalaji on valmistettu alusta loppuun ravintolan omassa keittiössä parhaista raaka-aineista. Neljä kertaa vuodessa vaihtuva ruokalista ja teemaviikot antavat mahdollisuuden nauttia aina uusista ihanista makuelämyksistä. Ravintola Musta Lammas on hyväksytty gastronomisen seuran Chaine des Rotisseurs'n kilpiravintolaksi.

Ravintola Musta Lammas on perustettu vuonna 1982 Laura ja Matti Hirvensalon toimesta noin vuoden kestäneen entisöintityön jälkeen. Ravintola kohosi nopeasti avaamisensa jälkeen yhdeksi Suomen eturivin ruokapaikoista, ja maine on pitänyt yli 30 vuotta.

Ravintola Musta Lammas sijaitsee kellariholveissa, jotka rakennettiin alunperin vuonna 1862 oluttehtaan käyttöön. Muutama vuosi myöhemmin Gustav Ranin lunasti tehtaan ja alkoi oluen lisäksi valmistaa kuuluisaa Savon Wiinaa, joka aikoinaan oli suurin vientimerkki Suomessa. Vielä 1970-luvulla jykevät kellarit toimivat Raninin panimon edustustiloina.

Edullisempaa kuin luulit, parempaa kuin kuvittelit!

 

ATTOTERASSI:
Avajaiset 26.6 kello 15-
Kattoterassi Viinijuhlilla joka päivä kello 15-
Heinä- ja elokuussa pe-la kello 15- - See more at: http://mustalammas.ravintolamestarit.net/fi/etusivu/#sthash.G9hJ3EKt.dpuf

 

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

2

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

2

Erityisen asiantuntevaa ja erikoistoiveet ratkaisevaa palvelua

2

Elämyksellinen ja uniikki miljöö

2

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

2

Paikallinen helmi – The place to visit

1

Erinomainen hinta-laatusuhde

1

Korkealaatuiset tuotteet

Katso aukioloajat kotisivultamme

Ajankohtaista