Ravintola Rosso

Rosso on tuonut palasen aitoa Italiaa Suomeen jo yli 35 vuoden ajan. Meille voit tulla koska tahansa: juhlan kunniaksi, arkisesti lounaalle, kun et itse jaksa laittaa tai ihan vain herkulliselle pizzalle.

Haluamme tarjota sinulle päivästä toiseen parhaat italialaiset raaka-aineet, sillä vain aidoista raaka-ainesta syntyy aitoja makuja. Listoillamme on kaikkea pastoista lihaan, kalaan ja kasviksiin, mutta herkullisista pizzoistahan Rosso tunnetaan.

Meille perheen pienimmät ovat meille tärkeimpiä asiakkaita ja siksi meillä on monipuolinen lastenlista ja pyrimme huomioimaan lapset mahdollisimman hyvin vierailun yhteydessä.


Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan. Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Benvenuti – Tervetuloa!

***


Ravintolamaailma Food & Joy tarjoaa monipuolisen tarjonnan moneen makuun. Täältä löytyy mm. viinibaari, sushibuffet, aasialaisia makuja, kebabia ja toivesalaatteja.

Vaikka ravintolamaailman ravintolat edustavat eri makumaailmoja, on tila suunniteltu ja sisustettu yhteiseksi. Jos yksi ystävä nauttii Rosson pastasta, toinen aasialaisista höyrysämpylöistä ja kolmas haluaa nauttia vain espressoa, kaikki ystävät voivat kokoontua yhdelle ravintola-alueelle. Ravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla, yhdessä. Monipuolinen tarjonta vie matkalle maailman suosituimpien ruokakulttuurien äärelle, lähelle ja kauas. Ruoan syvintä olemusta täydentävät monipuoliset viini- ja olutlistat.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Monipuolinen ja laaja valikoima

Avainsanat

ravintola

AUKIOLOAJAT
maanantai    10:30 - 21
tiistai    10:30 - 21
keskiviikko    10:30 - 21
torstai    10:30 - 21
perjantai    10:30 - 22
lauantai    11 - 22
sunnuntai    12 - 20

Keittiö sulkeutuu joka päivä 30 minuuttia ennen ravintolan sulkeutumista.

Tarkistathan ajantasaiset aukioloajat ravintolan omilta sivuilta.

Ajankohtaista