Ravintola Sataman Helmi

Sataman Helmi on aivan matkustajasataman kulmilla sijaitseva pubi, jonka terassilla viihtyy yön pikkutunneille. Sataman Helmessä on lukuisien juomien lisäksi tarjolla runsastäytteisiä pizzoja, toasteja ja salaatteja iltaan saakka. Kesäaikaan asiakkaat saavat nauttia livemusiikista joka perjantai ja lauantai ja talviaikaan pubin täyttää karaoke lauantaisin.

Yrittäjä Helena Väänänen on pitkän kaavan ravintola-alan ammattilainen, joka aloitti yritystoiminnan vuonna 2011. Väänänen itse työskenteli ravintolassa usean vuoden ajan ravintolapäällikkönä, ja siirtyminen yrittäjäksi oli hyvin luonnollista. Työssä parasta on Väänäsen mukaan vapaus tehdä mitä haluaa.

Sataman Helmessä on sisällä 80 asiakaspaikkaa ja terassille mahtuu 160 henkilöä. Työntekijöitä pubissa on kolmesta kymmeneen riippuen sesongista ja yrittäjänkin löytää tiskin takaa lähes päivittäin.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

2

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

2

Rento ja kodikas miljöö

1

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

1

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

1

Paikallinen helmi – The place to visit

AUKIOLOAJAT
maanantai    11 - 23
tiistai    11 - 23
keskiviikko    11 - 23
torstai    11 - 23
perjantai    11 - 00 (02)
lauantai    12 - 00 (02)
sunnuntai    12 - 20

Ajankohtaista