Sataman Grilli

Satamassa rentoa grilliruokailua aivan kaikille!

Sataman Grillin Yrittäjäpariskunta Teija ja Marko ovat pitäneet grilliravintolaa Leväsellä vuodesta 2010, ja nyt vuosikymmenen vaihteessa toiminnan laajentaminen  tuntui oikealta päätökseltä. Alunperin pienempää tilaa etsinyt pariskunta päätyi lopulta kuitenkin Kuopion satamaan; hyvät tilat, terassi ja kehittämismahdollisuudet houkuttelivat. 

Grillin myyntivalteiksi ovat ehdottomasti nousseet hampurilais- ja makkaraperuna-annokset. Kannattaa seurata grillin tarjouksia Facebookista sillä suositut, päivittäin vaihtuvat tarjoukset saavat yrityksen puhelimen kilahtamaan varauksista jo heti päivän alussa.

Anniskeluluvallisen grilliravintolan annoksista saa nauttia vuoden ympäri. Kallaveden äärellä lounastaa, nauttii iltapäiväkahvista tai syö tukevammin. Sisätilojen lisäksi ulos terassille mahtuu isokin porukka. Talvella ravintolalle pääsee jäitä pitkin hiihtämällä pitämään taukoa tai palkitsemaan itsensä hiihtolenkin jälkeen. Grilliltä saa laktoosittomia ja gluteenittomia annoksia, ja kysymällä selviää lisää.

Ravintolatiloihin kuuluu myös vuokrattava yksityistila esimerkiksi syntymäpäiville, polttareihin tai valmistujaisiin. Pannut ja kokkikin on saatavilla, joka huolehtii erikoispäivän herkuista. Vuokrattavissa on myös muuta: hodarikärryä tai vaikkapa soppatykkiä.

Uudistuksia on tulossa, sillä Teija ja Marko ovat suunnitelleet ravintolaan myös aamupalatarjoilua ja panostusta erikoiskahvivalikoimaan.

Tervetuloa!

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

AUKIOLOAJAT

Maanantai    10.30 - 22
Tiistai   10.30 - 22
Keskiviikko   10.30 - 22
Torstai   10.30 - 22
Perjantai   10.30 - 1
Lauantai   11 - 1
Sunnuntai   11 - 21

Ajankohtaista