Savo-Karjalan Liha Oy

Perheyrityksenä toimiva Savo-Karjalan Liha Oy on perustettu vuonna 1999 ja Kuopiossa toiminta alkoi vuonna 2011.

Pitkälahden ABC:n yhteydessä sijaitsevan päämyymälän lisäksi toimintaa on laajennettu myös Kuopion kauppahalliin, josta lihatuotteet ovat helposti saatavilla myös kaupunkilaisille. Savo-Karjalan Liha Oy ostaa lihat suoraan tiloilta Savo-Karjalan sekä Kainuun alueelta. Ruhotkulkevat teurastamon kautta Kuopiossa Pienessä Neulamäessä sijaitsevaan leikkaamoon, josta lihaa toimitetaan yrityksen omiin Lihakauppoihin, sekä muihin kauppoihin, ravintoloihin ja pitopalveluihin.

Kauppahallin lihakaupassa on laaja valikoima lihatuotteita, joista kaikki ovat kotimaisia lähilihoja, 80–90% Pohjois-Savon alueella tuotettuja. Valikoimasta löytyy kyyttöä, ylämaan nautaa, pihvilihaa, karitsaa, makkaraa ja leikkelettä. Asiakkaiden suosiossa on erityisesti tuore jauheliha, joka on kauppahallissa aina samana päivänä tuoreena jauhettua! Jauhelihan lisäksi palvilihat, paistit ja grillituotteet ovat monien mieleen.

Savo-Karjalan Liha Oy:n monipuolisesta valikoimasta on saatavilla laatulihaa myös luomuna!

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

2

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

2

Monipuolinen ja laaja valikoima

2

Erinomainen hinta-laatusuhde

1

Korkealaatuiset tuotteet

1

Paikallinen helmi – The place to visit

AUKIOLOAJAT
maanantai    9 - 17
tiistai    9 - 17
keskiviikko    9 - 17
torstai    9 - 17
perjantai    9 - 18
lauantai    9 - 16

Ajankohtaista