Savon Hodari

“Onko nämä ne Savon jättihodarit mistä ollaan kuultu?”

Vuonna 2017 haluttiin lähteä laajentamaan Asemakadun Drive in Grilliä uudella konseptilla, ja suunta oli kohti Kuopion kauppatoria. Mitä sieltä puuttui? No, Kuopion JÄTTIHODARIT tietenkin! Hodareista haluttiin nostaa yksi toribravuureista ja sitä lähdettiin viemään kolmella vaihtoehdolla: Kallavesi, Puijo ja Kuopio. Kuopio-aiheisten jättihodareiden maut on tarkasti maisteltu ja suunniteltu, jotta on saatu parhaimmat kombot. Hodareiden lisäksi tarjolla perinteisiä grilligourmeeta: lihapiirakoita, hampurilaisia, makkaraperunoita, pulled porkia ja muita grilliannoksia! Ja kahvin ystäville tarjolla pannukahvia!

Savon hodarilla suositaan suomalaista. Raaka-aineet on hankittu Pohjois-Savon yrittäjiltä, ja paikallisia yrittäjiä tuetaan jatkossakin. Kesä 2021 on ollut Savon Hodarin kolmas ja paras kesä tähän mennessä. Onneksi terassia laajennettiin täksi kesäksi sillä suosioon nousseita jättihodareita tullaan kokeilemaan kaempaakin Savon ulkopuolelta, “Hinta-laatu on nyt kohdillaan!”.

Näistä kotimaisista laktoosittomista jättihodareista ja grilliherkuista voi nauttia Kuopion torilla kauppahallin vieressä elokuun loppuun asti, sitten jättihodarit jäävät odottamaan seuraava kesäsesonkia, ja muita grilliannoksia saa edelleen Asemakadun Drive in Grilliltä. 

Sunnuntaisin avoinna sään suosiessa.

Tervetuloa Savon Hodarille!

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Kauppakatu 45
70110 Kuopio

0404806874
cimare.kuopio@gmail.com

AUKIOLOAJAT KESÄSESONKINA*

maanantai    10 - 17
tiistai    10 - 17
keskiviikko    10 - 17
torstai    10 - 17
perjantai    10 - 17
lauantai    10 - 16

*säävaraus

Ajankohtaista