Scandia Rent

Scandia Rent on täysin kotimainen autovuokraamoketju. Automme ovat uusia tai uudehkoja ja aina puhtaita seuraavaa kuljettajaa varten. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tee varaus osoitteessa https://scandiarent.fi/toimipisteet/autonvuokraus-kuopio/ .Meiltä saat oikeanlaisen auton juuri sinun vuokraustarpeeseesi.

Asiakkainamme ovat niin yksityishenkilöt, yritysasiakkaat, vakuutusyhtiöiden sijaisautoasiakkaat kuin valtion laitoksetkin. Palvelemme asiakkaat ammattitaidolla samalla toimien yhteistyössä autoliikkeiden, korjaamoiden ja hinausliikkeiden kanssa. Toimitamme vuokra-autot tarvittaessa toivomaasi paikkaan, kuten rautatieasemalle ja lentokentälle tai kotiosoitteeseen! 

Osana valtakunnalista autovuokraamoketjua paikallinen Scandia Rent - yrittäjäsi toimii Kuopion, Siilinjärven ja Iisalmen alueella. Toimipisteemme Kuopiossa sijaitsevat osoitteessa Kallantie 7 ja Kauppakeskus Apajassa Kuopion torin alla. 

Lämpimästi tervetuloa vuokraamaan autoja!

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Ajankohtaista