Gastrobar B/P

B/P Gastrobar aloitti ravintolatoiminnan Kuopion torilla vuonna 2017, josta toimintaa laajennettiin Puijonkadulle omaan kivijalkaravintolaan. Herkuttelemaan pääsee ympäri vuoden ravintolassa ja kesäisin torilla.

B/P:n yrittäjämiekkoset Teemu, Pasi ja Antti ovat kaikki ravintola-alan ammattilaisia, ja työkokemusta on kerätty porukkaan ympäri Suomen. Puijon ravintoloissa toisiinsa tutustuneet ja sieltä yhdessä yrittäjiksi lähteneet tahtoivat luoda jotain omaa. Yrittäjyydessä ehdottomasti houkutti vapaus tehdä mitä haluaa. 

B/P Streetfoodin menulla tarjoillaan torikansalle burgereita. Valitse burgeri härällä, kauppahallin kalalla tai falafelilla, ja lisukkeeksi vaikkapa frittipotut. Majoneesista lähtien annokset pyritään valmistamaan aivan itse ja raaka-aineita hankitaan lähialueelta, Pohjois-Savosta. Kysy rohkeasti gluteiinittomia ja muita erikoisruokavaliovaihtoehtoja, sillä täällä ne onnistuvat. Juomavalikoimasta valittavissa pienpanimo olutta.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

AUKIOLOAJAT KESÄSESONKINA*

maanantai    10 - 16

tiistai    10 - 16

keskiviikko    10 - 16

torstai    10 - 16

perjantai    10 - 16

lauantai    10 - 15

 

*säävaraus

Ajankohtaista