Taloasema

Taloasema on vuonna 2009 perustettu, useasti palkittu suomalainen isännöintialan yritys. Haluamme tehdä Suomen parasta isännöintiä valtakunnallisen yrittäjäketjumme kanssa.
 

Paikallisuus on meille keskeisin arvo. Jokaisella paikkakunnalla työtä tekevät parhaat paikalliset ammattilaiset. Paikallinen Taloasema näkyy asiakkaillemme tuttuna ja helposti lähestyttävänä.

Taloasemalainen isännöi positiivisella otteella, haluaa auttaa, löytää hyviä kulmia, kuuntelee, uudistuu, tekee mitä lupaa ja on ylpeä omasta työstään.

Taloasemalla isännöintiä tehdään suurella sydämellä, ihmiseltä ihmiselle. Kun lisäksi asiantuntemus ja osaaminen ovat kohdallaan, meidän on helppoa pitää katse huomisessa ja tekeminen tässä päivässä. Yhdessä yrittäjiemme ja asiakkaidemme kanssa.


PALVELUT:

Isännöinti
Haluamme tarjota sinulle ja taloyhtiöllesi kokonaisvaltaista ja laadukasta huolenpitoa, yksilölliset tarpeet huomioiden. Isännöitsijämme toimivat taloyhtiösi ja kiinteistösi operatiivisina johtajina.
 

Kirjanpito
Kirjanpito on yksi taloyhtiön keskeisimmistä isännöinnin tehtävistä. Taloaseman keskitetty taloushallinnon asiantuntijatiimi hoitaa taloyhtiösi kirjanpidon oikeellisesti, ajantasaisesti ja kustannustehokkaasti. Tarjoamme käyttöösi myös verkossa toimivan sähköisen raportointijärjestelmän, jonka kautta talousasiat ovat läpinäkyviä myös osakkaille sekä seurattavissa ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Tekniikka
Kiinteistön elinkaari on pitkä, siksi rakentamisessa ja remontoinnissa on tärkeää ymmärtää tehtyjen ratkaisujen vaikutus kiinteistön arvoon pitkällä aikavälillä. Oikein suunniteltu ylläpito ja kehittäminen sekä huolellisesti koordinoidut muutostyöt vaikuttavat positiivisesti kiinteistön arvon kehitykseen. Tarjoamme sinulle ja yhtiöllesi asiantuntevaa projektinhallintaa kiinteistön ylläpitoon ja muutoksiin liittyvissä asioissa sekä autamme niin korjausrakentamiseen kuin huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Meillä on kattava osaaminen talotekniikasta ja sen uusimmista määräyksistä.
 

Laki
Tarjoamme yhtiöllesi lainopillista asiantuntemusta sekä vankkaan kiinteistöalan osaamiseen perustuvia juridisia palveluita. Huolehdimme yhtiösi oikeudellisesta edunvalvonnasta, ratkomme sopimusasiat, vastuukysymykset ja riitatilanteet niiden vaatimalla ammattitaidolla. Tavoitteenamme on löytää optimaalinen kokonaisratkaisu asiakkaidemme eduksi kaikissa tilanteissa.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Avainsanat

Asuminen

Ajankohtaista