The Big Fat Greek Gyros

Halajaako mielesi ruokaa - mitäs sitä tänään söisi?

The Big Fat Greek Gyroksen löytää kesäaikaan Kuopion torilta, suoraan keskikäytävän varrelta. Tänä kesänä yritys tuo torille uutuutena gyros-buffetin. Buffetista löytyy herkullista grillattua gyros-kanaa ja vihanneksia, omalla reseptillä tehtyä falafelia ja kattavat salaattipöydän antimet. Buffetin lisäksi tarjoillaan myös perinteisempiä pita- ja lautasannoksia asiakkaille. Buffetista löytyy katoksellisia istumapaikkoja useammalle kymmenelle henkilölle.

Yrittäjinä toimivat Wael (Wallu) ja Marlena el-Aidy sekä Wallun veli Mohamed Elaidy. Wallu ja Marlena aloittivat toiminnan Kuopion torilla v.2013 aluksi konseptilla KreppiKeidas, joka tarjosi ranskalaisia kreppejä suomalaisten suihin sopivilla mauilla, huomioiden tarjonnassaan myös ruoka-aineongelmaiset ja vegaanit. Yrityksenä The Big Fat Greek Gyros pyrkii tuomaan aina jotakin uutta tarjottavaa asiakkailleensa. Kreikkalaista ruokaa he ovat valmistaneet jo vuodesta 2015 josta alkaen The Big Fat Greek Gyros-konsepti on toiminut sekä Kuopion torilla että Suomea kiertävässä ruokatapahtumassa Street Food Fiesta. Ajatus kreikkalaisen ruoan tarjoamisesta syntyi intohimosta kreikkalaiseen ruokaan, sillä Marlena ja Wallu ovat asuneet ja työskennelleet useamman vuoden ajan Kreikassa.

Kuopion torin lisäksi he tarjoavat kreikkalaista ruokaa tänä kesänä myyntivaunusta Kuopion Satamatorilla. Talvisin The Big Fat Greek Gyros konseptilla on käyty joitakin messukeskustapahtumia kuten Matkamessut Helsingissä ja Kirja&Ruoka ja Viinitapahtumat Turussa ja Jyväskylässä. Kreikkalaisen ruokakonseptin lisäksi heillä on aktiivisena uusin, friteerattua kanaa tarjoileva ravintolakonsepti - Fritters! joka löytyy suoraan Kuopion torin alta Kauppapaikka Apajasta, tutustumisen arvoinen paikka sekin.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

AUKIOLOAJAT KESÄSESONKINA*

maanantai    10 - 18
tiistai    10 - 18
keskiviikko    10 - 18
torstai    10 - 18
perjantai    10 - 18
lauantai    10 - 18
sunnuntai    12 - 17

*säävaraus

Ajankohtaista