Tildan Puoti Leipämyymälä

Leipäkauppa Tildan puoti on myynyt asiakkailleen perinteisin menetelmin valmistettuja leipiä ja leivonnaisia 2000-luvun alusta lähtien.

Pirjo Lötjönen toimii leipäkaupan yrittäjänä apunaan kolmisen työntekijää. Kauppahallissa asioidessa mukaan tarttuu kätevästi takuutuoreet vaaleat ja tummat leivät, kahvileivät, pullat, kääretortut ja karjalanpiirakat. Kuopiolaisen perinneruuan ystävien iloksi Tildan puodista saa kalakukkoja sekä herkullisia mustikkakukkoja. Tildan puodin kattava valikoima leipomotuotteita tulee pitkin maakuntaa pienistä kotileipomoista sekä maatiloilta. Leipäkaupasta saa aitoa käsintehtyä savolaista ruisleipää.

Suuren suosion saanut ruisleipä on tehty taikinajuurta ja puhtaita ruisjauhoja käyttäen. Ruisleipien lisäksi valikoimasta löytyy kaura-, vehnä- ja ohraleipää. Gluteenitonta ruokavaliota noudattavien ei tarvitse jäädä tyhjin käsin, sillä leipäkaupassa on hyvin runsaasti gluteenittomia tuotteita, kuten leipiä, piiraita, pullia, pasteijoita sekä kala- ja mustikkakukkoja.

Tildan puodista saa leivonnaisten lisäksi myös muita lähituotteita. Myynnissä on Siilinjärveläisen Laitilanmäen luomukananmunia, Rapion Myllyn ja Tertin kartanon tuotteita sekä lukuisia muita lähellä tuotettuja valmisteita. Erikoismainintana kerrottakoon, että Tildan puodin herkulliset korvapuustit voittivat Kuopiossa käydyn pienimuotoisen ja ei niin virallisen korvapuustivertailun Kansainvälisenä korvapuustipäivänä 2014. Savon Sanomien toimituksen raati arvioi tuolloin Tildan puodin korvapuustit kouluasteikolla arvosanoin 9½.

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/tama-korvapuusti-sai-parhaan-arvosanan/1907563

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

AUKIOLOAJAT
maanantai    8 - 17
tiistai    8 - 17
keskiviikko    8 - 17
torstai    8 - 17
perjantai    8 - 17
lauantai    8 - 15

Ajankohtaista