Topin Halli Oy

Topin Halli Oy on vuonna 1971 perustettu perheyritys, jolla on pitkät perinteet ruokakaupan alalta.

Topin Halli on ruokakauppa minikoossa. Sieltä löytyy lisäravinteiden lisäksi raaka-aineita ja elintarvikkeita laidasta laitaan. Myytävänä on lähellä tuotettuja marjoja, vihanneksia, hedelmiä, viljatuotteita, kuten pastaa, jauhoja, näkkäreitä, luomuspelttejä ja jopa muurinpohjalettujen valmistukseen luomu lettujauhoja. Valikoimaan kuuluu luomukahveja, 100 erilaista teetä, makeisia, patukoita, raakasuklaita, luomumausteita sekä Karhumäen kanalan ruskeita luomukananmunia. Ravinnerikkaita Superfoodeja on saatavilla luomulaatuisina ja tavallisina versioina.

Topin Hallin tuotteista yli 90 % on luomua. Luomun saatavuus vaihtelee vuodenaikojen mukaan, kesäisin luomutuotteita on enemmän tarjolla kuin talvella. Luonnonmukaisten elintarvikkeiden tarjoaminen asiakkaille on Topin Hallille ykkösasia, sillä luomulaatu on parasta laatua elintarvikkeissakin. Luomu on ympäristöystävällistä, puhdasta ja turvallista ruokaa, jonka reitti on lyhyt valmistajalta kuluttajalle. Luomun hyvänä puolena on jokaisen tuotteen alkuperän helppo jäljitettävyys.

Topin Hallin yrittäjä Niina Laitinen kertoo, kuinka luomutuotteiden puolesta on käyty pitkää ja sitkeää vääntöä, ja sitoutumisen ansiosta onkin saavutettu luomun nykyinen arvostus kuluttajien keskuudessa. Topin Halli kannustaa ihmisiä kokeilemaan luomuruokaa rohkeasti ja aloittamaan sen käytön arkisista ruuista, kuten tomaatista, joita niitäkin löytyy Topin Hallin vihannesvalikoimasta.

Ravinnolla on merkittävä vaikutus ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja Topin Hallissa ollaankin ylpeitä siitä, että he saavat myydä asiakkailleen vain parasta. Heillä on lisäksi tarjolla luomutuotteita gluteenittomille ja allergikoille. Myös kasvisruokavaliota noudattaville löytyy monipuolisesti ravitsevia elintarvikkeita. Puhtaat, kotimaiset marjat, joissa ei ole torjunta-ainejäämiä sopivat hyvin makeisten korvikkeiksi. Luomumansikat ja Topin Hallin oman luomutilan suurikokoiset pensasmustikat ovat makeita ja maistuvat varmasti jokaiselle.

Topin Halli on jatkumoa Juankoskella Muuruvedellä, 57 km päässä Kuopiosta sijaitsevalle Topin Maatilamyymälälle. Vuonna 1999 perustettu Topin Maatilamyymälä on luomuun erikoistunut tilamyymälä, joka on myynyt asiakkailleen luomutuotteita kauppahallissa vuodesta 2013 lähtien. Topin Maatilamyymälän yhteydessä on perheyrittäjien vuonna 1992 perustama luomutila, jossa viljellään pensasmustikoita. Luomutilan kolmen hehtaarin viljelmien omaa, maukasta satoa on saatavilla Topin Hallin myymälässä.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Monipuolinen ja laaja valikoima

AUKIOLOAJAT
maanantai    10 - 16.30
tiistai    10 - 16.30
keskiviikko    10 - 16.30
torstai    10 - 16.30
perjantai    10 - 17.00
lauantai    10 - 14.00

Ajankohtaista