Trube Leipomon Kahvila

Truben herkullisten kahvileipien menestystarina sai alkunsa 1900-luvun alun
kultaisten vuosien Suomen Rivieralta, Terijoelta. Isä-Karlilta oppinsa saanut Fredrik Trube, jota kutsuttiin Ukko-Trubeksi, siirsi Truben leipomon Kuopioon 1933.

Kalakukkojen kaupungissa suussasulavat leivokset ja herra Truben värikäs persoona herättivät ensin ihmetystä, mutta ennen pitkää kaupunkilaiset eivät olisi voineet enää kuvitellakaan tulevansa toimeen ilman Truben ihmeen ihania konditoriaherkkuja, pitkoja ja pullia, joiden reseptit olivat tarkkaan varjeltuja salaisuuksia. Eikä onneksi tarvinnutkaan, siitä Fredrik Trube piti tomerasti huolen.

Vielä tänäkin päivänä reseptit ovat yhä tallella, ja Trubella leivotaan vain parhaista raaka-aineista niin vanhat tutut kuin uudetkin tuotteet.

Vuonna 2013 Trube juhli satavuotista historiaansa. Perustamisesta lähtien Trubella on siirretty tietoa sukupolvelta toiselle. Vuosikymmenten tinkimättömyys laadun ja ammattitaidon suhteen takaavat Trube-tuotteiden herkullisen maun myös tänä päivänä. Sata vuotisen taipaleen kunniaksi Trube otti myös konditoriatuotteet mukaan valtakunnan valloitukseen.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

AUKIOLOAJAT

Maanantai   7.30 - 16
Tiistai   7.30 - 16
Keskiviikko   7.30 - 16
Torstai   7.30 - 16
Perjantai   7.30 - 16

Ajankohtaista