WeFly

Vesilentotaksi on aivan toisenlainen kokemus, kuin mihin olet tottunut. Lennon aikana näet upeat maisemat Kuopion keskustasta, Kallaveden saaristosta ja Puijon tornista.

Pertti Hytönen on projektipäällikkö ainutlaatuisessa yhtiössä, Vesilentokeskuksessa, jonka pääpaikka sijaitsee Kuopion satamassa. Vesilentotaksi on ainoa koko Suomessa ja sen lentokoneella voi tehdä matkoja Kuopion yllä tai lentää minne tahansa päin Suomea. Myyntipiste löytyy Kuopion matkustajasatamasta Kirkkokadun kohdalla. Kyytiin voi hypätä katselemaan maisemia 10 minuutin ajaksi tai pidemmäksi hetkeksi.

Maisemalento Kuopion satamasta maksaa 90 € per henkilö per lento, 1-3 matkustajaa (painoraja). Ilma-aika noin 10 minuuttia ja kokonaisuutena noin 30 minuuttia. Aikaan sisältyy matkustajien toimintaohjaus, rullaukset ja itse lento.

Yhtiö on toiminut Kuopion satamassa vuodesta 2012 ja käyttää Cessna 172- ja 185-tyyppisiä lentokoneita. Jokainen asiakas on ollut tyytyväinen näkemäänsä ja kokemaansa. Lentojen kysyntä on kasvanut vuosi vuodelta ja etenkin turistit haluavat kokea elämyksen Kuopion taivaalla. Elämyksiä haluavat myös kokea hääparit, polttariporukat ja synttärisankarit.

Vesilentotaksi toimii kesän ajan, säävarauksella. “Ovet aukeavat” keväällä jäiden lähdettyä ja toiminta jatkuu myöhälle syksyyn. Myyntipiste avataan päivittäin 12 aikaan päivällä, ja se on auki iltaan asti.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

1

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

1

Esteetön ja helposti saavutettava

1

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

1

Rento ja kodikas miljöö

1

Paikallinen helmi – The place to visit

Ajankohtaista