Vilkkufillari

Vilkku-fillarit ovat sähköavusteisia kaupunkipyöriä, jotka kuuluvat Kuopion kaupunkipyöräjärjestelmään. Kaupunkipyöräjärjestelmä on liikkumispalvelu, joka koostuu siihen kuuluvista polkupyöristä, niiden käyttöönottoon ja palauttamiseen tarkoitetuista kaupunkipyöräasemista sekä Freebike-mobiilisovelluksesta ja kaupunkipyorat.kuopio.fi-verkkosivusta. Vilkkufillarit tunnistaa katukuvasta niiden yhtenäisestä vihreästä väristä.

Kaupunkipyörät ovat yhteiskäyttöpyöriä, jotka on tarkoitettu lyhyiden päivittäismatkojen tekemiseen Kuopion kaupunkialueella. Kaupunkipyörää ei ole tarkoitettu samanlaiseen käyttöön kuin vuokrapyöriä, vaan niiden ensisijainen tarkoitus on mahdollistaa useiden ihmisten sujuva ja nopea liikkuminen paikasta toiseen saman päivän aikana.
Vilkku-fillareita on käytössä yhteensä 350 kappaletta.

Ottaaksesi pyörän käyttöön tulee sinun ladata Freebike-mobiilisovellus. Sovelluksen jälkeen sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Freebike-sovelluksen pystyy lataamaan omasta sovelluskaupasta. 

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Tutustu pyörien hinnastoihin ja pyörän käyttöönotto-ohjeisiin: https://kaupunkipyorat.kuopio.fi
/hinnasto.html

Vilkkufillarit ovat käytössä huhtikuusta aina syyskuun loppuun.

Ajankohtaista