Asunto Mandaatti

Haastoimme koko välitystoiminnan ja nostimme asiakkaan keskiöön: Ei epävarmoja tarjouskauppoja tai marginaaleilla kikkailua, vaan asuntosi kaupaksi 100 % varmuudella. Tämä on Suomen varmin ja vaivattomin välittämisen muoto.

Huomasimme jo jokin aikaa sitten, että perinteinen kiinteistönvälitys on tehnyt itselleen karhunpalveluksen prameilla myyntipuheillaan, vaihtuvilla neliöillään, tarjouskauppakisoillaan ja hintakikkailuillaan.

Tavoitellessaan vain ja ainoastaan parasta markkinahintaa kiinteistönvälityksen konkarit ovat unohtaneet välityksen perimmäisen lähtökohdan: asiakkaan tarpeen.

Perustimme Mandaatti Yhtiöt, koska haluamme tehdä kiinteistönvälityksestä ihmisläheisempää, vaivatonta ja ennen kaikkea varmaa. Vapautamme suomalaiset asunnon omistamiseen liittyvistä huolista ja tarjoamme asunnon vaihtajille, myyjille ja ostajille mahdollisimman paineettoman, riskittömän ja varman tavan tehdä kauppaa.

Asunto Mandaatti perustuu lupaukseen, että jokaisen asiakkaamme asunto saadaan myytyä. Aina. Teemme välittämiseen liittyvän työn asiakkaidemme puolesta stailaamisesta markkinointiin ja myyntiin, jotta he voivat keskittyä elämiseen ilman riskiä tai painetta asumisesta ja omistamisesta.

Tämä on Suomen varmin ja vaivattomin välittämisen muoto. Matkamme kohti parasta välittämistä on alkanut, tervetuloa mukaan! 

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

AUKIOLOAJAT

Maanantai    9 - 16
Tiistai    9 - 16
Keskiviikko    9 - 16
Torstai    9 - 16
Perjantai    9 - 16

Ajankohtaista