Gallá Kitchen & Bar

Ravintolamme on kokenut aidon pohjoisen jylhyyden ja sen kauneuden. Siksi olemme tuoneet Savoon mukanamme pohjoisesta maailman puhtaimmat raaka-aineet kuten kuningasravun, poron, kalat, sienet ja kuusenkerkät.

Modernit ja luonnolliset pohjoisen maut luovat illalliseemme ainutlaatuisen matkan Lapin tuntureille ja järville. Yllätysmenumme on illallisemme päätähti, sillä sen luomiseen olemme käyttäneet kaiken tietotaitomme, minkä Lapin maat ovat meille opettaneet. Lounasaikaan bistrolistan tulevaisuuden klassikot ottavat etusijan listaltamme.

Aamiainen

Aamuisin tarjoilemme raikkaita ja puhtaita makuja sisältävän aamiaisen, jonka äärelle koko Kuopio on kutsuttu. Aamiaisella havunoksien siimeksestä löytyvät muun muassa pohjoisen kaloja, marjoja, smoothieita, ylpeydenaihettamme kaurahelmipuuroa sekä esimerkiksi rautukukkoa.

Mahdolliset poikkeukselliset aukioloajat löytyvät ravintolan sivuilta.

"Vuosia oli järven pintaa piiskannut talven pakkanen ja kesän pureva tuuli. Kauneimmillaan veden pinta oli tyven, rouheimmillaan kuohukas ja äkkipikainen. Suurille selille kävi monen mieli, sillä puhtaan veden maa tarjosi usein omastaan ja paikallisen arvo mitattiin kalansaaliina kylän yhteisessä puntarissa. Helppoa se ei koskaan ollut, vaikka välillä kesän pouta hellikin verkostajan ahavoituneita poskia. Järvi ei antanut itseään kesyttää, ei vaikka mies sitä kovasti yrittikin.

Vuodet vierivät, järvi jatkoi kuohumistaan ja mies muutti pohjoiseen. Erään kerran porohommissa oli jo harmaantunut mies kertonut, ettei tuntureille lähdöstä huolimatta koskaan lakannut ihmettelemästä tuon järven voimaa. Ihoonsa hän oli tatuoinut nimen Gallá, kunnioittaakseen kauniin Kallaveden mahtia."

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

3

Korkealaatuiset tuotteet

2

Erityisen asiantuntevaa ja erikoistoiveet ratkaisevaa palvelua

2

Elämyksellinen ja uniikki miljöö

2

Paikallinen helmi – The place to visit

2

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

1

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

1

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

AUKIOLOAJAT

Aamiainen

maanantai    6.30 - 10

tiistai    6.30 - 10

keskiviikko    6.30 - 10

torstai    6.30 - 10

perjantai    6.30 - 10

lauantai    7.30 - 11.30

sunnuntai    7.30 - 12

 

Ilta

maanantai    17 - 22

tiistai    17 - 22

keskiviikko    17 - 22

torstai    17 - 22

perjantai    16 - 22

lauantai    16 - 22

sunnuntai   18 - 21.30

 

lounge bar 

päivittäin 9 - 01.30

Ajankohtaista