Hostelli Matkustajakoti

Hostelli Matkustajakoti on toimiva ja siisti matkustajakoti Kuopion keskustassa

Olgarto Oy:n yrittäjä Olga Loukkola aloitti yritystoiminnan vuonna 2008 ostamalla Haapaniemellä sijaitsevan Hostelli Hermannin liiketoiminnan. Vuonna 2013 hän laajensi toimintaansa keskustaan ja perusti Hostelli Matkustajakodin. Loukkolan lisäksi yrityksessä on kaksi työntekijää. Venäjältä kotoisin oleva Loukkola muutti Suomeen vuonna 1995 ja rakastui välittömästi Kuopioon. Yrittäjä matkustaa paljon ja omien kokemusten kautta on huomannut siisteyden olevan tärkein kriteeri majoituksen valinnassa.

Hostelli Matkustajakoti sijaitsee Vuorikadulla rautatieasemaa vastapäätä, vain kivenheiton päässä keskustasta. Kaikki huoneet sisältävät pyyhkeet ja liinavaatteet. Huoneissa on lavuaari, jääkaappi, vedenkeittimet, mikro sekä TV. Huoneista löytyy pikakahvia, teetä ja sokeria. Kahvinkeittimen huoneeseen saa pyydettäessä. Lisäksi jokaiseen huoneeseen sisältyy WIFI. Yhteiskäytössä olevat WC- ja suihkutilat sijaistevat käytävällä. Matkustajakodissa on 14 vuodepaikkaa, yhden ja kahden henkillön huoneissa. Hostelli Hermanniin mahtuu 65 asiakasta 1-6 hengen huoneisiin.

Merkittyjä parkkipaikkoja on 4 kappaletta hostellin takana, pysäköintiluvan saa henkilökunnalta. Henkilökunta ei vastaa mahdollisista sakoista. Vuorikadun varteen on myös mahdollista pysäköidä maksua vastaan.

Tervetuloa majoittumaan!

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

1

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

1

Erinomainen hinta-laatusuhde

1

Edullinen hintataso

1

Rento ja kodikas miljöö

Ajankohtaista