Hotelli Scandic Atlas

Scandic Atlas on perinteikkään tyylikäs hotelli Kuopion keskustan parhaalla paikalla!

Täällä nautit hyvästä palvelusta kansainvälisissä puitteissa kaupungin ostoskatujen ja palveluiden keskellä. Hotelli on tyylikkään elegantti ja samalla viihtyisä. Eri vääriteemoin sisustetuissa huoneissa on kaikki tarpeellinen hyviin uniin. Osassa huoneita on oma sauna, kylpyamme tai parveke ja useasta kauniit kaupunkinäkymät vilkkaalle torille.

Hotellin rennon olohuonemaisessa ravintolassa nautit maukkaan lounaan ja illallisen ja aulabaarissamme rentoudut lasillisella aistien hotellin uniikkia tunnelmaa. Täällä pääset kokemaan aitoa savolaista vieraanvaraisuutta, sillä hyvä ja välitön asiakaspalvelu on muodostunut täällä tavaramerkiksi.

Muunneltavissa ja monikäyttöisissä kokoustiloissamme järjestät myös kätevästi erilaiset kokoukset, tilaisuudet ja juhlat. Upeasti valaistu, egyptiläistyylisten pylväiden koristama Atlas-sali on toiminut Kuopion legendaarisimpana juhlapaikkana jo 30-luvulta saakka. Kaikissa hotellin tiloissa on maksuton langaton internetyhteys ja autolle löytyy hyvin tilaa kaupungin suuresta Toriparkista.

Hotelliin on helppo tulla ja lähteä, sillä se sijaitsee Kuopion keskustassa, kaikkien kulkuyhteyksien äärellä. Rautatieasema ja linja-autoasema ovat kävelymatkan päässä.

Hotellin lähistöltä löydät Kuopion parhaat palat. Hotelli on Kuopion torin laidalla ja samassa rakennuksessa suositun tavaratalo Carlsonin kanssa. Kuopion keskustan kaikki palvelut ja museot ovat aivan hotellin tuntumassa. Legendaarinen tori kahviloineen ja kauppahalleineen ei voisi olla lähempänä!

Lisätietoja ja varaukset täältä.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

1

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

1

Edullinen hintataso

1

Erinomainen hinta-laatusuhde

1

Esteetön ja helposti saavutettava

1

Rento ja kodikas miljöö

Ajankohtaista