Katujuna

Kuopion katujunan kyydissä pääset kiertämään Kuopion parhaimpia paikkoja satamassa ja keskustassa. Opastettu kierros katujunan kyydissä kestää noin 50 minuuttia ja kierros kiertää mm. Kauppatorin, museon, aallonmurtajan ja Väinölänniemen kautta.
Päivän lippu on voimassa koko päivän eli voit jäädä junasta pois ja pysähtyä nauttimaan kiinnostavista kohteista ja hypätä junan kyytiin taas myöhemmin tai vaikka toiselta pysäkiltä.
        
Katujuna liikennöi kesäisin ma-la, päivän ensimmäinen kierros alkaa klo 9:30 ja viimeinen 15:30. Kierros alkaa aina tasatunnein, noin puolen aikaan ja päälähtöpaikka Kuopion torin laidalla, Kauppakeskus Sektorin edestä.

Huomioithan, että katujunasta voit ostaa liput vain käteisellä. Lippujen maksaminen kortilla onnistuu Kuopion torilla Sokoksen edestä Muru & Mokka-kahviosta tai Kauppakeskus Vihtorin edestä Ingmannin jäätelökioskista. Aikuisten lippu 8€ ja lasten (alle 12 v.) 6€.
 

Tarkista ajankohtaiset tiedot sekä liikennöinti Kuopion Katujunan omilta verkko- ja Facebook-sivuilta!

Kuva: Kuopion Katujuna

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Katujuna logo

Tarkista ajankohtaiset tiedot sekä liikennöinti Kuopion Katujunan omilta verkko- ja Facebook-sivuilta!

AUKIOLOAJAT
maanantai    9:30 - 16:30
tiistai    9:30 - 16:30
keskiviikko    9:30 - 16:30
torstai    9:30 - 16:30
perjantai    9:30 - 16:30
lauantai    9:30 - 16:30

Ajankohtaista