Marimekko

H-Talossa sijaitsevasta Marimekko myymälästä löydät ajattomat ja ikoniset kodintavarat, sisustustekstiilit, astiat, vaatteet ja asusteet värikkäissä kuoseissa.

Suomalainen designtalo Marimekko perustettiin vuonna 1951. Seitsemän vuosikymmenen ajan Marimekon omintakeiset kuviot on tunnettu voimaannuttavasta positiivisuudestaan. Alusta saakka Marimekon tehtävänä on ollut tuoda elämään väriä ja iloa – kannustaa ihmisiä olemaan onnellisia omina aitoina itsenään. Raidat ja ruudut sekä abstraktit ja kukka-aiheiset kuviot vahvoissa väreissä ovat rikas taiteellinen perintö. Suunnittelijat ovat luoneet vuosien kuluessa yli 3 500 kuviota, jotka ovat löytäneet muodin, asusteiden, laukkujen ja kodintuotteiden muodossa yhä uusien sukupolvien elämään.

Osoituksena ajattomuudesta Marimekon ikonisia kuoseja on nähty tuhansissa erilaisissa väriyhdistelmissä. Jokainen vuosi tuo uusia kuvioita tähän alati täydentyvään taidekokoelmaan.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

AUKIOLOAJAT

Maanantai   10 - 18
Tiistai   10 - 18
Keskiviikko   10 - 18
Torstai   10 - 18
Perjantai   10 - 18
Lauantai   10 - 16

Ajankohtaista