Pomppulinna ja Torikahvila La Dolce Vita

Pomppulinna torilla tarjoaa iloista kesätekemistä lapsille! Sisäänpääsymaksu on 4 euroa ja sillä saa pomppia niin kauan kuin energiaa riittää. Ikäraja 1-15 vuotta, maksimipituusraja 150cm. Joinakin päivinä onni voi suosia niin, että kirahvi -pomppulinnan vieressä on myös pienempi hevonen -pomppulinna johon pääsee samalla sisäänpääsymaksulla! 


Pomppulinnan yhteydessä palvelee kahvila, joka on saanut jo mainetta erityisen herkullisilla itsetehdyillä tiramisuilla. Valikoimassa on lisäksi muuta makeaa ja suolaista pientä purtavaa, sekä juomista mm. espresso ja cappuccino. Lapsia ja nuoria ilahduttavat slush -jäähilejuomat joista voi koota juuri itselleen sopivan sekoituksen. Hurmaava hattarakin pyöräytetään käden käänteessä!


Olemme avoinna kesäsesonkiaikaan maanantaista lauantaihin aina kun sää sallii noin klo 9-17, tai niin pitkään kuin innokkaita pomppijoita riittää! Kesä- ja heinäkuussa myös sunnuntaiaukiolot ovat mahdollisia, ajankohtainen tilanne selviää kilauttamalla allaolevaan numeroon.

Tervetuloa koko perheen voimin!

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

1

Edullinen hintataso

1

Erinomainen hinta-laatusuhde

1

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

1

Erityisen lapsiystävällinen

Kauppakatu 45
70110 Kuopio

040 561 6066

AUKIOLOAJAT KESÄSESONKINA*
(Tarkasta aukiolo soittamalla)

maanantai    9 - 17
tiistai    9 - 17
keskiviikko    9 - 17
torstai    9 - 17
perjantai    9 - 17
lauantai    9 - 17

*säävaraus

Ajankohtaista