Underground Store Kuopio

Kuopion Underground avasi ovensa marraskuussa 2021. Avara ja tyylikäs myymälämme sijaitsee kauppakeskus Minnan 1.kerroksessa. Meille pääset kätevästi jalan tai autolla, pysäköinti onnistuu helpoiten Minnan parkkihallissa.

Tarjoamme lävistyspalvelut hygieenisesti ja ammattitaidolla, teemme myös korunvaihtoa ja erilaisia lävistyskoruja valikoimassamme on reilusti. Tule ja kysy, me autamme kaikissa lävistyksiin liittyvissä kysymyksissä!

Valikoimassamme on tällä hetkellä naisellisempaan tyyliin mekkoja, puseroita, laukkuja ja asusteita mm. merkeiltä Collectif, Banned, Liquor Brand. Mustanpuhuvaan tyyliin sopivat Killstar ja Restyle. Miehille löytyy mm. partaöljyjä, partakoruja sekä valikoima vaatteita ja asusteita eri merkeiltä.

Myymme myös Directions suoravärejä ja hiustenhoitotuotteita. sekä suosittuja Paskakaupan kahvimukeja ja muita tuotteita.

Tervetuloa toivottelee kauppias Hanna!

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Paikallinen helmi – The place to visit

1

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

1

Monipuolinen ja laaja valikoima

AUKIOLOAJAT

Maanantai   10 - 18
Tiistai   10 - 18
Keskiviikko   10 - 18
Torstai   10 - 18
Perjantai   10 - 18
Lauantai   10 - 15
Sunnuntai   SULJETTU

Ajankohtaista